Creveţi la tigaie
Prepară creveţi la tigaie, un preparat ideal pentru o zi toridă de vară!
500 gr de creveţi mari, 3/4 linguriţă de sare, 1/4 linguriţă de piper, 1 lingură de zahăr. 1 lingură de zeamă de lămâie, 1 lingură de ketchup, 1 linguriţă de chili, 1 linguriţă de cumin, 1/4 inguriţă de piper cayenne, 1 lingură de ulei vegetal, felii de lămâie
1. Asezonează creveţii cu toate condimentele, dar şi cu zeama de lămâie şi ketchup. Lasă creveţii în marinada obţinută preţ de 15 minute.
2. Încinge o tigaie, apoi pune creveţii în tigaie. Lasă-i preţ de 3-4 minute pe o parte, apoi întoarce-i. După ce s-au făcut pe ambele părţi, scoate-i pe o farfurie şi serveşte-i asezonaţi cu feliile de lămâie.
Poftă bună!
Articolul anterior Salată de vară cu porumb Articolul următor Dovlecei cu ou