Paste cu praz şi creveţi
Încearcă o reţetă simplă şi rapidă de paste cu creveţi şi praz, perfectă atât pentru prânz cât şi pentru cină!
1/2 kg de fusilli, 2 linguri de unt, 1 praz, sare, piper, 1/2 kg de creveţi, coaja rasă de la o lămâie, 3/4 cană de smântână, 12 căni de baby spanac
1. Fierbe pastele şi apoi lasă-le la scurs.
2. Încălzeşte apoi untul într-o tigaie şi adaugă prazul tocat, sare şi piper. Amestecă şi lasă tigaia pe foc preţ de 5 minute.
3. Adaugă apoi coaja de lămâie amestecând continuu, dar şi creveţii. După 4 minute, pune smântâna şi mai lasă să se gătească 2 minute, la foc mic. Abia acum poţi pune şi spanacul. Mai lasă tigaia pe foc preţ de 5 minute, cu capacul pus, apoi opreşte focul.
Poftă bună!