Ingrediente necesare:
- 2 bucăți de piept de pui dezosate și fără piele
- 6 ouă
- 500 g pesmet
- 100 g susan
- 6 căței de usturoi
- 400 g făină albă
- o lingură de sare
- o linguriță de piper negru
- o linguriță boia dulce
- o linguriță praf de curry
- o linguriță busuioc uscat
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală și se taie felii subțiri și lungi, apoi se pun într-un castron. Peste pui se pisează usturoi și se amestecă bine, potrivit lalena.ro.
Într-o pungă curată și ermetică se pun făina, sarea și restul de mirodenii. Se închide punga și se agită până mirodeniile și făina sunt amestecate bine. În pungă se adaugă și carnea și, din nou, se închide și se agită bine.
Fiecare bucată de carne se trece prin ouăle bătute, apoi prin pesmetul amestecan cu susan și puțină sare. Urmează să se prăjească în tigaie până sunt rumenite bine.