Cușcuș cu ciuperci
Un prânz sățios, ideal și pentru vegetarieni, dar și pentru perioadele de post.

3 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de unt, 300 g ciuperci, 1 cană de ceapă tocată mărunt, 1 cană de supă de pui, un praf de sare, 1 cană de cușcuș, 1 lingură de busuioc proaspă tocat mărunt
1. Încinge uleiul într-o tigaie, apoi călește ciupercile preț de 7 minute, amestecând ocazional. Adaugă apoi ceapa și mai lasă 5 minute să se gătească.
2. Adaugă supa de pui și sare după gust. După ce începe să fiarbă, adaugă cușcuș-ul, amestecând viguros. Ia imediat tigaia de pe foc, acoper-o cu un capac și lasă cușcuș-ul să absoarbă lichidele preț de 5-10 minute.
3. Servește preparatul asezonat cu busuioc proaspt.
Poftă bună!