Dovlecei umpluţi cu ciuperci
Pentru astăzi, îţi sugerăm să pregăteşti la cină dovlecei umpluţi cu ciuperci. Sunt nemaipomeniţi, hrănitori şi cu puţine calorii.
7 dovlecei de mărime medie, jumătate de ceapă galbenă tocată, 2 linguri de ulei de măsline, un căţel de usturoi, 90 g cremă de brânză, un ou bătut bine, 50 g parmezan ras, un sfert de legătură de pătrunjel tocat, un vârf de lingură de piper, 200 g ciuperci tocate.
1. Căleşte ceapa în 2 linguri de ulei de măsline, adaugă ciupercile tocate, o cană cu apă, acoperă tigaia cu un capac şi lasă-le să se înăbuşe bine.
2. Între timp, taie dovleceii în două pe lung, scoate-le sămânţa, condimentează-i cu sare şi piper şi aşază-i pe tava de copt unsă cu ulei.
3. După ce s-au fiert ceapa cu ciupercile, adaugă peste compoziţie crema de brânză, un ou, pătrunjelul tocat, parmezanul, amestecă bine şi condimentează cu sare şi piper.
4. Umple dovleceii cu amestecul obţinut şi bagă-i la cuptor pentru 30 de minute sau până când prind o culoare aurie la suprafaţă.
Poftă bună!
Sursa: http://www.food.com/ Articolul anterior Prăjitură cu brânză şi caise Articolul următor Somon cu sos alb