Fajitas vegetariană
Este ideală pentru persoanele care vor să ţină post şi nu ştiu ce să mai adauge în mediu, dar şi pentru cele care au renunţat de mult timp la carne.
- 1 kg ardei roşu sau kapia
– 500 g ciupeci proaspete
– 2 cepe roşii
– 1 legătură pătrunjel
– 1 lingură ghimbir ras
– 1 cutie roşii în bulion
– sare, piper, oregano
– 2 linguri ulei de cocos
1. Ceapa se taie julien şi se căleşte în uleiul de cocos, la foc mic, până devine translucidă.
2. Între timp, se taie ardeiul şi ciupercile în felii subţiri şi se adaugă peste ceapă.
3. Se lasă pe foc aproximativ 15 minute, atât cât să nu se înmoaie legumele foarte tare.
4. Se adaugă ghimbirul ras, roşiile la conservă si condimentele şi se mai fierb până când scade sosul.
5. Se decorează cu pătrunjel tocat şi se consumă ca atare sau cu lipie.