Ingrediente
8 oua fierte tari
4 linguri de maioneza
2-4 linguri de mustar
2 linguri de otet alb
2 lingurite esalota tocata
1/4 - 1/2 lingurita sare
1/4 lingurita de piper negru macinat
un varf de cutit de curry
6 picaturi sos fierbinte ardei rosu
boia de ardei pentru ornat
arpagic pentru ornat
Preparare
Fierbe bine ouale, daca este necesar 10-12 minute. Poti sa le fierbi chiar si cu o zi inainte, nu este nicio problema. Cand sunt racite, curata-le de coaja, apoi taie-le in doua pe lung.Indeparteaza galbenusul si pune-l intr-un vas.
Peste galbenus pune, maioneza, mustarul, esalota, sosul, piperul, curry si sosul fierbinte de ardei rosu. Amesteca bine totul si imple jumatatile de albus cu aceasta compozitie. Orneaza cu boia de ardei si arpagic si baga-le la frigider pana la mancati.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta pentru dieta: Budinca de chia, preparata in doar 5 minute
Reteta zilei: Salata cu pipote si sos de rosii