Fasole verde cu susan
Fasolea verde cu seminţe de susan poate fi consumată atât pe post de fel principal, cât şi pe post de garnitură.
1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură de seminţe de susan, 1/2 kg de fasole verde tăiată în bucăţi de 5 cm, 1/4 cană de supă de pui, 1/4 linguriţă de sare, piper negru după gust
1. Încălzeşte uleiul într-o tigaie. Pune seminţele de susan, iar atunci când acestea se colorează, adaugă fasolea verde. Amestecă bine şi lasă fasolea să se gătească preţ de câteva minute.
2. Adaugă apoi supa de pui, sare şi piper, pune capag tigăii şi lasă să fiarbă 10 minute. Ia apoi capacul şi lasă fasolea verde pe foc până când supăa de pui se evaporă complet.
Poftă bună!
Articolul anterior Somon în crustă Dijon Articolul următor Toast cu mere