Negresă cu chilli, fără coacere
Prepară o prăjitură raw gustoasă şi sănătoasă!
Pentru blat: 2 căni de nuci, 2 căni de curmale, 1 cană de praf de cacao, 2 linguri de făină de seminţe de in, 1 linguriţă de scorţişoară, 1 linguriţă de chilli, 1/4 linguriţă de sare
Glazură: 1/4 cană de ulei de cocos, 1/2 cană de4 pudră de cacao, 2 linguri de sirop de arțar, 1/2 linguriță de pudră de chilli, 1/2 inguriță de scorțișoară, 1 linguriță de fulgi de ardei iute
1. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.
2. Într-un blender, amestecă nucile, pudra de chilli, făina de in și scorțișoara până când se omogenizează amestecul. Adaugă apoi pudra de cacao, mai amestecă preț de 10 secunde, iar după pune și curmalele și pornește din nou blenderul. Întinde compoziția într-o tavă și preseayă bine cu degetele pentru a o uniformiza.
3. Într-un bol de dimensiuni reduse, amestecă toate ingredientele pentru glazură și întinde crema obținută pe aluatul din tavă. Pune fulgii de chilli peste.
4. Introdu tava în frigider și las-o să se răcească preț de 20 de minute. Taie apoi negresa și servește-o.
Poftă bună!
Articolul anterior Supă picantă de linte roşie cu morcovi Articolul următor Supă picantă cu hrean şi bere