Omletă coaptă, cu brânză feta şi roşii
Fie că este vorba despre micul dejun, fie că este vorba despre masa de prânz, omleta coaptă este o alegere inspirată pentru zilele calde de vară!
8 ouă bătute, 2 căni de lapte, 1/2 linguriţă de cimbru, 1 linguriţă de sare, 1/2 linguriţă de piper negru măcinat, 1 cană de roşii deshidratate, 1/2 cană de brânză feta rasă, 250 g de crutoane
1. Încălzeşte cuptorul la 200 grade Celsius. Într timp, unge cu unt o tavă.
2. Amestecă ouăle bătute cu laptele, sarea, cimbrul şi piperul într-un bol. Pune apoi şi roşiile deshidratate şi brănza feta apoi varsă amestecul în tava unsă cu unt în prealabil. Pune crutoanele deasupra.
3. Găteşte preţ de 40-45 de minute, până când ouăle sunt gătite în totalitate.
Poftă bună!