Omletă coaptă, cu ceapă şi brânză Cheddar
Ai musafiri la micul dejun? Iată ce poţi prepara rapid şi din câteva ingrediente pe care le ai la îndemână!
250 g de pâine, tăiată cubuleţe, 300 g brânză Cheddar rasă, 1 cană de şuncă mărunţită, 8 ouă, 2 căni de lapte, un praf de sare, 1 praf de chilli, 1/4 cană de ceapă verde tocată mărunt
1. Încălzeşte cuptorul şi unge o tavă cu unt.
2. Pune jumătate din cantitatea de cubuleţe de pâine pe fundul tăvii, apoi jumătate din cantitatea de şuncă şi jumătate din cantitatea de brânză Cheddar. Repetă apoi operaţiunea cu jumătăţile rămase.
3. Într-un bol, bate bine ouăle, adaugă laptele, sarea, chilli şi ceapa verde. Pune apoi amestecul în tavă.
5. Introdu tava la cuptor şi lasă ouăle să se gătească preţ de 60 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Pui cu gutuie şi ghimbir Articolul următor Trufe din brânză cu struguri, în crustă de migdale