Paste cu trei tipuri de brânză şi smântână
Dacă te-ai săturat de preparatele care conţin carne sau eşti o împătimită a brânzeturilor, ar fi o idee bună să încerci să prepari paste cu brânză şi smântână, care sunt extrem de delicioase.
o cutie de paste, 250 g de brânză Cheddar dată pe răzătoarea mare, 150 g brânză cu mucegai dată pe răzătoarea mică, 200 g de parmezan ras, 2 căni de smântână, sare şi piper.
1. Fierbe pastele pentru 8 - 10 minute, după care strecoară-le şi toarnă-le într-un vas mare.
2. Adaugă jumătate din brânza Cheddar, jumătate din brânza cu mucegai, jumătate din parmezanul ras şi o cană cu smântână. Amestecă foarte bine şi condimentează cu sare şi piper.
3. Toarnă compoziţia într-o tavă pentru copt sau într-un vas yena mai mare şi presară peste ea cele 3 tipuri de brânză rasă şi a doua ceaşcă cu smântână. După preferinţe, poţi asezona cu puţin pătrunjel proaspăt tocat.
4. Bagă la cuptor preparatul pentru 30 de minute sau până când devine arămiu la suprafaţă.
Poftă bună!
Articolul anterior Plăcintă cu bacon, muştar şi roşii Articolul următor Piept de pui înfăşurat în bacon