Peşte cu mango, măsline şi salsa de roşii
Cauţi o reţetă delicioasă pentru zilele de post cu cu dezlegare la peşte? Combinaţia de peşte cu mango, măsline şi salsa de roşii este delicioasă, săţioasă şi sănătoasă. Unde mai pui că are şi puţine calorii!
4 fileuri de peşte alb, 200 gr. bucăţele mici de mango, 200 gr. jumătăţi sau sferturi de roşii cherry, 1/2 ceapă roşie, tocată mărunt, 100 gr măsline negre, sucul de la 2 limete, plus câteva sferturi de limetă pentru servire, o mână de coriandru tocat
1. Prepară salsa, combinând toate ingredientele şi condimentând după gust.
2. Găteşte peştele pe grătar sau la tigaie.
3. Serveşte imediat, cu sos salsa şi sferturi de limetă. Presară şi puţin coriandru la final, pentru decor.
Articolul anterior Reţetă de post: supă de fasole neagră Articolul următor Paste cu dovlecel şi lămâie