Piept de pui cu sos de unt, roşii şi usturoi
Prepară o gustare simplă şi pe placul fiecărui membru al familiei, în doar 30 de minute.
un piept de pui dezosat şi fără piele, sare şi piper, 4 linguri de ulei de măsline, 5 - 6 roşii curăţate de coajă şi tocate cuburi, 3 căţei de usturoi tocat, busuioc proaspăt tocat, un sfert de pachet de unt, o cană de suc de roşii.
1. Taie pieptul de pui în 4 bucăţi mari, prăjeşte-le într-o tigaie mare cu 4 linguri de ulei de măsline, după care căleşte usturoiul, adaugă roşiile tocate mărunt şi amestecă constant.
2. Adaugă untul, amestecă până când se topeşte, iar la final toarnă şi o cană cu suc de roşii şi busuiocul tocat proaspăt.
3. Condimentează cu sare şi piper, iar după ce ai gătit bine pieptul de pui cu sosul pentru minimum 15 minute, îndepărtează tigaia de pe foc şi las-o 5 minute la răcit.
Pont: Pieptul de pui cu sos de unt, roşii şi usturoi este nemaipomenit cu o porţie de paste tagliatelle.
Poftă bună!
Sursa: pinchofyum.com Articolul anterior Paste cu piept de pui, bacon şi broccoli Articolul următor Cartofi wedges cu usturoi şi parmezan