Pulpe de pui cu fulgi de porumb la cuptor
Pulpele de pui cu fulgi de porumb la cuptor merg în combinaţie cu broccoli şi brânză. De asemenea, ele pot fi asezonate cu rucola şi mozzarella.
3 pulpe de pui, 2 ouă mari, un sfert de cană de lapte, 2 căni jumătate de fulgi de porumb, un vârf de lingură de piper, un vârf de lingură de sare, 2 linguri de unt topit.
1. Usucă pulpele de pui cu un prosop de bucătărie şi presară sare şi piper pe ele.
2. Într-un castron, bate bine ouăle, adaugă laptele, fulgii de porumb, sare şi piper după gust.
3. Bagă pulpele de pui în compoziţia de fulgi de porumb cu ou şi bagă castronul cu totul la frigider pentru 3 ore.
4. Încinge cuptorul la 190 de grade, timp în care unge o foaie de copt cu ulei şi aşaz-o pe tava de copt.
5. Aşază pulpele de pui cu fulgi pe tava de copt şi adaugă 2 - 3 linguri de unt topit, după care bagă-le la copt pentru 45 - 60 de minute.
Poftă bună!