Piept de pui tropical făcut la grătar
Încearcă acest preparat simplu, dietetic şi extrem de gustos, ideal pentru zilele caniculare de vară!
1/2 cană de zeamă de portocale, 1/2 zeamă de lime, 1 lingură de miere, 1 linguriţă de fulgi de chilli, 1 1/2 kilogram de pipet de pui dezosat, 1 lingur[ de coriandru proaspăt
1. Amestecă sucul de portocale cu cel de lime, cu mierea şi cu fulgii de chilli într-un bol. Pune amestecul într-o pungă, adaugă puiul în punga cu marinadă şi introdu punga la frigider, unde o vei lăsa mai bine de 30 de minute.
2. Încălzeşte grătarul şi unge-l cu ulei.
3. Scoate puiul din marinadă şi pune-l pe grătar. E suficient să îl ţii preţ de 8 minute pe fiecare parte şi acesta se va găti.
4. Serveşte-l acoperit cu lingura de coriandru tocat.
Poftă bună!
Articolul anterior Salată mexicană Articolul următor Negresă cu zmeură