Porumb copt cu unt
Deşi vara este aproape de final, încă mai ai timp să îţi pregăteşti un porumb prăjit la cuptor cu unt sau margarină.
2 ştiuleţi de porumb, boia de ardei, unt sau margarină, folie de aluminiu. Pentru topping: maioneză, parmezan, parika sau chili.
Încinge cuptorul la 170 de grade, timp în care spală bine porumbul şi usucă-l. Unge-l cu unt sau margarină din belşug, presară sare, piper şi boia de ardei şi înfăşoară-l în folie de aluminiu.
Bagă porumbul la copt în folie de aluminiu pentru 30 de minute, iar dacă după această perioadă consideri că trebuie să mai adaugi unt, desfă folia, fă modificările, după care bagă din nou la copt porumbul pentru 30 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Salată de fructe în coajă de pepene Articolul următor Ouă cu bacon prăjit în bol de cartof