Pui cu usturoi, busuioc şi pătrunjel
Un prânz gustos şi săţios sau o cină uşoară pentru o seară de toamnă - puiul cu usturoi, busuioc şi pătrunjel nu te va dezamăgi!
1 lingură de pătrunjel uscat, 1 lingură de busuioc uscat, 4 bucăţi de piept de pui, 4 căţei de usturoi, 1/2 linguriţă de sare, 1/2 linguriţă de fulgi de chilli, 2 roşii tăiate felii
1. Încălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.
2. Pune 1 linguriţă de busuioc şi 1 linguriţă de pătrunjelul pe hârtia de copt. Adaugă apoi în tavă şi bucăţile din piept de pui şi acoperă-l apoi cu usturoi.
3. Într-un bol, pune busuiocul şi pătrunjelul rămase, sarea, fulgii de chilli. Masează pieptul de pui cu amestecul obţinut. Acoperă-l apoi cu feliile de roşii.
4. Introdu tava în cuptor şi lasăă pieptul de pui să se gătească preţ de 45 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Sparanghel la cuptor, cu sos de oțet balsamic Articolul următor Tocană italienească de vită