Pulpe de pui cu zahăr brun și usturoi, la cuptor
Un preparat gustos, sățios, dar și ușor de pregătit - Încearcă și tu pulpele de pui cu zahăr brun și usturoi, făcute la cuptor!
¼ cană de ulei de măsline și încă 2 linguri, 2 linguri de oțet alb, sare, piper proaspăt măcinat, 4 căței de usturoi pisați, ¼ cană de ahăr brun, 1 linguriță de cimbru proaspăt, 6 pulpe superioare de pui, ½ kg de varză de Bruxelles tăiată în jumătăți, ½ kg de morcovi tăiați în jumătăți
1. Încălzește cuptorul la 200 grade Celsius.
2. Într-un bol amestecă ¼ cană de ulei de măsline cu oțetul, sarea, piperul, zahărul, cimbrul și usturoiul. Ține apoi pulpele de pui bine spălate în această marinadă preț de 30 de minute.
3. Pune legumele în tavă, acoperă-le cu cele 2 linguri de ulei de măsline, cu sare și piper.
4. Adaugă și pulpele de pui și introdu tava la cuptor. Lasă să se gătească preț de 50 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Coji de portocale trase în ciocolată Articolul următor Cartofi roșii cu miere, la cuptor