Ingrediente
o conserva jumatate de porumb
o conserva de rosii in suc propriu tocate marunt
4 felii de bacon taiat in bucatele si prajit
2-3 linguri de maioneza
2 cepe verzi taiate felii marunte
busuioc pentru aroma
150 gr branza cheddar rasa
un sfert de ardei rosu tocat marunt
sare si piper dupa gust
o foaie de placinta
o lingura de unt
Preparare
Amesteca porumbul, baconul, maioneza, ceapa, busuiocul, branza si ardeiul, pune sare si piper dupa gust si asaza compozitia pe o foaie de placinta intr-o tava rotunda.
Aduna colturile ramase de la foaia de placinta inspre mijloc si unge-le cu ou si unt, dupa care, baga-le la cuptor pentru 30-40 de minute la foc mediu.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Painici cu bacon
Reteta zilei: Biscuiti de casa, din doua ingrediente
Reteta zilei: Clatite cu ciocolata si umplutura de unt de arahide