Roşii umplute cu quinoa şi spanac
Încearcă o reţetă rapidă cu roşii, delicioasă, care nu necesită prea multe ingrediente!
8 roşii, 1 ceaşcă de quinoa fiartă, 3 căţei de usturoi tocaţi, 1 lingură de ulei de măsline, 5 ceşti de baby spanac, 1/2 ceaşcă brânză feta, 10 măsline Kalamata, sare şi piper după gust
1. Încinge cuptorul la 190 de grade şi unge un recipient din sticlă cu ulei de măsline.
2. Curăţă roşiile de miez, suc şi seminţe.
3. Încinge uleiul de măsline pe aragaz, la foc mediu. Adaugă spanacul, iar după ce se înmoaie, adaugă usturoiul şi mai lasă pe foc un minut, amestecând.
4. Într-un bol încăpător, amestecă spanacul cu quinoa, măslinele şi brânza feta. Adaugă sare şi piper după gust.
5. Introdu compoziţia în roşiile curăţate, lăsând loc pentru un strop de brânză feta pe deasupra.
6. Dă-le la cuptor pentru 20-25 de minute, până când se rumeneşte brânza feta presărată la final.
Articolul anterior Sorbet de banane Articolul următor Paste cu pui şi sos pesto