Rulouri de scorțișoară cu toping de migdale
Rulourile cu scorțișoară sunt acele tratații dulci pe care toată lumea ar vrea să le mănânce în fiecare zi. Prin intermediul acestei rețete vei face cele mai adorabile mini rulouri cu scorțișoară, cu efort minim și ingrediente puține.
3/4 linguriță praf de copt, 2 lingurițe scorțișoară, 2 linguri zahăr brun, 2 linguri zahăr pudră, 4 linguri lapte de migdale, 6 linguri făină
1. Se amestecă făina cu praful de copt și 3 linguri lapte de migdale. Dacă aluatul astfel obținut este prea lipicios, se mai adaugă făină.
2. Se tapetează masa cu făină și se întinde aluatul apoi se rulează sub forma unui cilindru.
3. Se amestecă zahărul brun cu scorțișoara și se presară peste rulou.
4. Se pune ruloul cu partea pudrată în sus, într-un recipient uns cu ulei, și se bagă la cuptorul cu microunde pentru 1 minut.
5. Se amestecă 2 linguri zahăr pudră cu 1 lingură lapte de migdale și se toarnă peste ruloul de aluat apoi se taie ruloul în rondele și se servește cald.
Articolul anterior Rulouri de înghețată cu mango și cocos Articolul următor Biscuiți Karachi cu fructe