Salată de creveţi în avocado
Oamenii iubesc când masa este plină de mâncare, dar nu este nevoie să stai ore întregi în bucătărie ca să impresionezi pe cineva. Această rețetă se prepară rapid și cultivă gusturile pasionaților de gourmet.
2 bucăți avocado, 200 g creveți, maioneză, sare, piper
1. Se taie bucățile de avocado pe jumătate, fără a le decoji, și se îndepărtează sâmburii.
2. Se scobesc jumătățile de avocado, iar miezul se amestecă într-un bol cu maioneza (cantitatea în funcție de preferințe) și creveții fierți sau din conservă și se umplu găurile cu umplutura rezultată.
3. Se asezonează cu sare și piper după gust, apoi se servește preparatul pe post de aperitiv.
Pont: Pentru o salată mai light poţi adăuga iaurt grecesc în cantităţi egale cu maioneza, iar pentru un plus de aromă, poţi adăuga pătrunjel tocat şi un strop de zeamă de limetă.
Articolul anterior Apă aromată cu portocale și afine Articolul următor Limonadă cu căpșuni și busuioc