Salată de ouă
Vremurile calde au sosit, e timpul pentru o salată delicioasă şi hrănitoare. Ouăle sunt vedetele acestei reţete, un preparat simplu şi gustos, cu care nu vei da greş.
6 ouă mari, jumătate de ceşcuţă de maioneză, 1 linguriţă de muştar, sare, piper
1. Fierbe cele şase ouă, 15 minute pe foc ca să iasă tari, 8 minute dacă le vrei moi.
2. Imediat ce scoţi ouăle din apă, pune-le într-un castron plin de gheaţă pentru a le decoji mai uşor.
3. Taie ouăle în cubuleţe, pune-le într-un bol cu muştarul şi maioneza. Amestecă bine.
4. Asezonează cu sare şi piper. Dacă vrei, poţi adăuga şi alte ingrediente, precum ceapă, roşii,castraveţi sau ce vrei tu.
5. Ţine salata cel puţin o oră înainte de servire, ca acele arome să se combine bine.
Poftă bună!
Articolul anterior Orez chinezesc prăjit Articolul următor Salată cu sfeclă, citrice şi seminţe de pin