Salată multicoloră
Cine a zis că rețetele sofisticate trebuie să conțină multe ingrediente s-a înșelat, iată dovada.
1/4 ceașcă ulei de măsline, 1 ceapă verde, 1 conservă fasole boabe pestriță, 2 linguri oțet de vișine, 340 g fasole roșie la conservă, sare roz de Himalaya cu fulgi de chilly, piper mozaic
1. Se amestecă într-un castron mare uleiul cu oțetul și se asezonează cu sare și piper după gust.
2. Se fierbe fasolea pestriță timp de două minute într-o oală mare cu apă sărată, apoi se adaugă ceapa feliată subțire și se mai ține oala pe foc încă două minute.
3. Se scurg fasolea și ceapa de apă și se scufundă repede în apă foarte rece, pentru a se opri din gătire.
4. Se scurg bine fierturile și se se amestecă cu fasolea roșie din conservă, în bolul cu dressing-ul din oțet și ulei.
Articolul anterior Piept de pui cu zmeură Articolul următor Pâine caramelizată, cu brânză