Sendviș cu banane la grătar
Un desert american excelent, care te va duce cu gândul la norișori pufoși miraculoși.
1 pliculeț zahăr brun, 1 pachet marshmallows mari, 1 borcan unt de arahide sau cremă de ciocolată, 2 banane medii, 18 biscuiți cu graham
1. Se încălzește un grătar la foc mediu, respectiv 180 grade și se taie o dungă pe lung, la fiecare banană, care se umple cu zahăr brun.
2. Se pun pe grătar bananele umplute, până se înmoaie, adică aproximativ 5 minute, apoi se lasă la răcit.
3. Se decojesc bananele și se taie felii, iar între timp se se bagă marshmallow-urile pe grătar până devin maronii și încep să se topească, în jur de 2 minute.
4. Se întinde unt de arahide sau cremă de ciocolată pe biscuiți, deasupra se pun alternativ câte o felie de banană și câte o marshmelow apoi se acoperă cu alt biscuite.