Somon în crustă Dijon
Prepară un somon în crustă, ideal pentru masa de prânz sau chiar pentru cină.
1/4 cană de unt topit, 3 linguri de muştar Dijon, 1 1/2 linguri de miere, 1/4 cană de pesmet, 1/4 cană de alune pecan mărunţite, 4 linguriţe de pătrunjel tocat mărunt, 4 fileuri de somon, sare şi piper după gust, 1 lămâie pentru servire
1. Încălzeşte cuptorul la 200 de grade.
2. Într-un bol, amestecă untul, muştarul şi mierea. Într-un alt bol, combină pesmetul, alunele pecan şi pătrunjel.
2. Acoperă fiecare file de somon cu amestecul de miere, apoi presară peste puţin din amestecul de pesmet.
3. Pune somonul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt şi introdu tava la cuptor. După 15 minute, somonul va fi gata. Asezonează-l cu sare şi piper şi foloseşte lămâia pentru a-l servi.
Poftă bună!
Articolul anterior Tartă de ciocolată, fără coacere Articolul următor Fasole verde cu susan