Sparanghel cu ouă şi roşii la cuptor
Vrei o reţetă rapidă pentru o cină gustoasă? Încearcă sparanghel cu ouă şi roşii la cuptor, asezonate cu cimbru proaspăt!
1 kg de sparanghel, 1/2 kg roşii cherry, 4 ouă, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguriţe de cimbru proaspăt, tocat, sare şi piper
1. Încălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Tapetează o tavă cu hârtie de copt, apoi aşază în ea sparanghelul şi roşiile, peste care vei pune cele două linguri de ulei de măsline, cimbrul proaspăt, sare şi piper după gust. Introdu tava la cuptor, unde o vei lăsa preţ de 12 minute, până când sparanghelul se înmoaie şi roşiile se coc.
3. Sparge apoi câte un ou, din loc în loc, deasupra sparanghelului. Asezonează ouăle cu sare şi piper. Bagă din nou tava la cuptor, unde o vei mai lasa în jur de 8 minute, astfel încât ouăle să fie făcute.
Poftă bună!