Sparanghel la cuptor, cu sos de oțet balsamic
Prepară o garnitură simplă, rapidă, dar extrem de gustoasă, cu care îi vei da pe cei dragi pe spate!
O legătură de sparanghel, 2 linguri de unt, sare și piper după gust, 1 lingură de sos de soia și o lingură de oțet balsamic
1. Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Spală sparanghelul și așază-l într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Aezonează-l cu sare și piper.
3. Coace sparanghelul preț de 12 minute.
4. Separat, într-o tigaie, încălzește untul la foc mic. Îndepărtează tigaia de pe foc și amestecă untul cu sosul de soia și cu oțetul balsamic. Acoperă sparanghelul cu sosul de oțet balsamic.
Poftă bună!
Articolul anterior Cotlete de porc cu sos de ciuperci și vin Articolul următor Pui cu usturoi, busuioc şi pătrunjel