Supă mexicană
Ai chef de o supă un pic picantă? Iată reţeta de astăzi, o supă cu o mulţime de legume şi condimente spicy, supa de primăvară mexicană:
450 grame de curcan sau vită tocată, 1 ceapă mare mărunţită, 1 pacheţel de condimente taco, condimente mexicane-chilli, 400 grame de fasole boabe, 400 grame de porumb, 400 grame de fasole roşie, 400 grame roşii bucăţele la conservă
1. Prăjeşte carnea şi ceapa cu un pic de ulei într-o oală. Când devin maronii, scurge atât carnea cât şi ceapa.
2. Pune condimentele taco şi mixul de condimente mexicane sau chilli.
3. Adaugă restul ingredientelor dar fără să le scurgi în prealabil.
4. Lasă oala cu supă să fiarbă la foc mic timp de 1 oră.
Poftă bună!
Articolul anterior Pâine cu banane Articolul următor Prăjiturele raw vegan cu unt de arahide şi ciocolată