Tacos cu avocado
Reţeta de astăzi este "o călătorie culinară pe meleaguri mexicane", recomandată de Chef Nicolai. Tacos cu avocado merg perfect cu un pahar de bere.
Ingrediente pentru lipie: 250 g de faina de grâu, o jumătate de pahar de mălai, un ou, sare şi piper, un pahar de lapte. Ingrediente pentru compoziţie: 2 avocado, 2 lime, o ceapă roşie, un ardei galben, o legătură de coriandru, o roşie mare, sos Tabasco, 2 linguri de ulei de măsline, sare şi piper.
1. Într-un bol, pune făina, mălaiul, oul, laptele, sarea şi piperul şi amestecă-le până obţii o compoziţie asemănătoare celei de clătite.
2. Rumeneşte-o apoi într-o tigaie, iar după aceea, dă-i formă cu ajutorul făcăleţului.
3. Într-un alt bol, amestecă toate legumele tăiate mărunt sau julien, peste care adăugă zeama de la cele două lime.
4. Condimentează cu sare, piper, ulei de măsline şi tabasco după gust.
Pont: Poţi oricând să adaugi şi un piept de pui bine rumenit la cuptor.
Poftă bună!
Sursa: www.nicolaitand.ro
Articolul anterior Inel cu bacon şi brânză Articolul următor Cheesecake cu dovleac