Tacos in foi de varză
Un tacos plin de proteine, uşor de preparat şi amuzant de împărţit cu prietenii.
1/2 linguriţă ghimbir pudră, 1/2 linguriţă chimion pudră, 1/2 linguriţă chilli pudră, 1/2 linguriţă sare, 1 linguriţă paprika dulce, 1 lingură ulei de măsline, 1 lingură pastă de tomate, 1 varză medie, 1 ardei gras roşu, 1 castravete mare, 1 ceapă roşie mare, 1 căţel de usturoi mare, 2/3 cană mozzarela rasă, 3 linguri supă de pui, 450 g carne tocată din piept de pui
1. Se încălzeşte uleiul la foc mediu şi se prăjeşte carnea tocată pentru câteva minute apoi se adaugă ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat. Se amestecă continuu ingredientele în tigaie cu o lingură de lemn, pentru a nu se arde şi a asigura că toate sunt gătite uniform.
2. Se adaugă mirodeniile, pasta de tomate şi supa de pui şi se mai lasă pe foc încă trei minute apoi se dă tigaia deoparte.
3. Se pregăteşte varza rupând frunze întregi şi trecându-le printr-un jet puternic de apă rece, după care se umple fiecare frunză cu compoziţia preparată.
Tips: 1. Carnea tocată de pui poate fi înlocuită cu orice alt sortiment.
2. La final, se poate presăra brânză sau un sos la alegere.
3. Foile de varză pot fi înlocuite de foi de salată, dar tacos-ul va fi mai moale.
Articolul anterior Linguini cu fructe de mare Articolul următor Batoane raw-vegane de müsli