Tartă cu banane, care nu necesistă coacere
Prepară un desert uşor şi gustos, care nu necesită coacere şi care te răcoreşte pe timp de vară.
1½ biscuiţi cu ovăz, 1½ cană de zahăr, 4 linguri de unt topit, 40 g de budincă de vanilie, 1 cană de lapte, 110 g de cremă de brânză dulce, 1½ cană de lapte condensat, 1½ cană de frişcă, 2 banane feliate.
1. Foloseşte blenderul pentru a amesteca biscuiţii de ovăz cu zahărul şi untul. Pune compoziţia obţinută într-o tavă pentru tarte, presând bine cu degetele pentru a forma un blat uniform.
2. Într-un bol, amestecă laptele cu budinca de vanilie. În alt bol separat, pune crema de brânză şi laptele pe care le vei amesteca apoi cu mixerul. Adaugă apoi, treptat, budinca şi frişca, pentru a obţine o compoziţie omogenă.
3. Pune feliile de banane peste altuatul din tava. Acoperă apoi aluatul folosind compoziţia omogenă preparată. Introdu tarta la frigider unde o vei lăsa preţ de cel puţin două ore.
Articolul anterior Pui cu cartofi şi sos de lămâie, la cuptor Articolul următor Vinete la cuptor, cu parmezan și busuioc